Rreth Nesh

Autoademi

Shoqeria Auto Ademi Sh.a  eshte themeluar ne vitin 2018 nga  Z.Shpetim Ademi , Z.Festim Ademi , Z.Gezim Ademi gjithashtu  nje  suport profesional  kane dhene dhe dy inxhinierat  Elvis Hidersha dhe Abaz Hoxha. Auto Ademi Sh.a eshte nje shoqeri e cila ushtron aktivitetin e saj ne tregun e pjeseve te kembimit te makinave me nje rrjet dyqanesh ne qytetin e Tiranes .

Synimi i kesaj shoqerie eshte te zgjeroje aktivitetin e saj ne te gjithe Shqiperine dhe te jete lider ne fushen e pjeseve te kembimit te makinave. Auto Ademi ka filluar bashkepunimin me disa nga kompanite me te njohura ne Europe: Lemforder, Textar, BOSCH, Starline, Sachs, Ina, Luk, SKF, Continental, Man, Mahle, Brembo, etj.

Misioni

Ne punojme me pergjegjesi sociale per 1 biznes qe vazhdon te rritet hap pas hapi dhe kontribon per 1 jete me cilesore per punonjesit dhe partneret tane.

Vizioni

Vendosja e nje standarti europian ne fushen e pjeseve te kembimit ne Shqiperi dhe me vone ne rajon, duke u fokusuar gjithmone te jemi te paret.

Vlerat 

Integritet

Perkushtim

Ekselence

Klienti ne qender te  vemendjes

Besueshmeria.